Meer uit de markt, met Aardappelhandel.com

Sneller schakelen, meer inkopers bereiken, transparanter werken en de juiste koper/verkoper bij de juiste partij maakt dat Aardappelhandel.com het platform is voor de aardappelmarkt in Nederland, België en Duitsland.

Op aardappelhandel.com kunnen kopers en verkopers, hun Af-Land-Aardappelen en Bewaar-Aardappelen, dagelijks anoniem kopen of verkopen. De marktplaats is een transparante omgeving waar alle partijen anoniem en online aardappelen kunnen verhandelen. Iedere geregistreerde deelnemer kan zien welke partijen met de bijbehorende kwaliteitskenmerken er worden aangeboden en wat de mogelijke biedingen hierop zijn.

Kopers en verkopers kunnen direct anticiperen op de handels- en kwaliteit informatie die hun per aardappel-partij online wordt aangereikt. Voor geregistreerde telers, handelaren, exporteurs, inpakkers en verwerkers is er de mogelijkheid om aardappelen te kopen of verkopen. Zodra er een transactie tot stand komt via Aardappelhandel.com zullen koper en verkoper een bevestiging krijgen en worden deze beide partijen enkel aan elkaar bekend gemaakt. Zolang er geen transactie tot stand komt blijven alle partijen anoniem. De afhandeling van deze transacties gebeurt op basis van de handelsinfo vanuit het systeem zelf in de overeengekomen periode. Als de verkoper een bod accepteert, of als de koper een vraagprijs accepteert, maakt het systeem automatisch een contract aan. Dit contract wordt naar de beide partijen gemaild.

De verdere afhandeling van deze overeenkomst wordt uitgevoerd door de partijen onderling. Aardappelhandel.com brengt dus koper en verkoper bij elkaar. Haar eigen rol is beperkt tot het verlenen van een dienst! Het handels-serviceteam is wel altijd bereikbaar per telefoon en email om uw assistentie te verlenen of vragen te beantwoorden.Op de overeenkomst zijn de Handelsvoorwaarden RUCIP 2017 (pdf) en de Algemene Handelsvoorwaarden Groothandel in Aardappelen van toepassing.

De marktplaats is zeven dagen per week open.

De belangrijkste voordelen van Aardappelhandel.com op een rij:


Het team van Aardappelhandel.com

Kees Maas
Edwin Burgers
Pieter Post
Machiel Boons